blog_top_banner
08.07.2024

Handpan: The Difference of Frequency 432 Hz VS 440 Hz

Når du finner en håndpanne i en butikk eller et verksted, er det alltid to typer frekvens for ditt valg. 432 Hz eller 440 Hz. Men hvilken er mer egnet for dine krav? Og hvilken bør tas med hjem? Dette er veldig plagsomme problemer, ikke sant?

I dag vil Raysen ta deg inn i frekvensverdenen for å identifisere forskjellene deres. Raysen vil være din pålitelige partner for å bringe deg reise i håndpansverdenen! La oss gå! Nå!

Hva er frekvensen?
Frekvens er antall svingninger av lydbølger per sekund og dette måles i Hertz.

Det er et diagram for din identitet direkte.

440 Hz

432 Hz

HP-M10D D kurd 440hz:

1 (1)

https://youtube.com/shorts/Dc2eIZS7QRw

HP M10D D kurd 432Hz: 

1 (2)

https://youtube.com/shorts/m7s2DXTfNTI?feature=share

 

Lyd: høyere og lysereGjeldende nettsted: underholdningsstedMusikalsk partner: andre musikkinstrumenterBedre for store musikkarrangementer eller lek med andre Lyd: ganske lavere og mykereGjeldende nettsted: lydhelbredende verkstedMusikalsk partner: krystallskål, GongBedre for yoga, meditasjon og lydbad

440 Hz, siden 1950, har vært standard tonehøyde for musikk over hele verden. Lyden er lysere og attraktiv. I verden er mange musikkinstrumenter 440 Hz, så 440 Hz håndpanne er mer egnet til å spille med dem. Du kan velge denne frekvensen for å spille den med flere handpan-spillere.
432 Hz, er frekvensen den samme som solsystem, vann og natur. Lyden er ganske lavere og mykere. 432 Hz håndpanne kan gi terapeutiske fordeler, så den er mer egnet for lydhelbredelse. Hvis du er en healer, er denne frekvensen et bedre valg.

3

Når vi ønsker å velge en passende håndpanne for oss selv, er det nødvendig for oss å vite hvilken frekvens, skala og toner som passer for våre krav og formålet med å kjøpe en håndpanne. Aldri kjøp den bare etter trenden, du må finne den mest passende håndpan-partneren i henhold til dine behov. Hvis du har problemer, vennligst kontakt våre ansatte. De vil anbefale det beste valget for deg. La oss nå ta grep for å finne vår egen håndpan-partner!

Samarbeid og service